Tilläggningar i Rogoznica.. 

Vaknade idag av att det var lite kyligare och att regndropparna smattrade mot rutan.. Klev upp från hytten hos mamma och pappas båt och möts av att mamma står och lagar varm choklad och fixar frukost, så mysigt! 
Idag var vädret inte alls lika bra som det har varit de andra dagarna! 
Efter att jag hade ätit frukost kilade jag bort på den andra båten i lagom tid för att börja med teorin. Efter en liten stund bestämde vi att vi skulle ge oss ut och gå mot den andra hamnen innan det skulle börja blåsa orderntligt. Påvägen mot Rogoznica hade vi teori om första hjälpen, HLR och förbandslådan.. Det var en väldigt kylig dag och det tog någon timme innan regnet slutade. När vi kom närmre hamnen skulle vi öva på att lägga till vid en boj. Vi fick prova vars några gånger tills det kändes okej. Därefter gick vi in i hamnen och övade på att lägga till med starbord sida mot kajen men även att gå in med aktern. Så höll vi på i någon timmes tid och några gånger stannade ledaren kvar på kajen och då hade man helt eget ansvar, roligt! 
Vi gick i land efter ett tag för att käka lunch. Eftersom det är påsk är det inte så mycket som hade öppet så vi tog det närmsta. Efter lunch kom solen fram och det blev riktigt skönt, så vi fortsatten och lägga till och öva i några timmar till..
Mot kvällen gick vi ut och la oss vid en boj och här skulle vi ligga över natten. Precis när vi lagt till såg vi solnedgången, den var så fin! Det blev cevap och sallad till middag innan jag bestämde mig för att gå och lägga mig och läsa lite teori då vi imorgon ska bege oss av redan vid 6. somnade gjorde jag inte förrän kl 3 då två från besättningen bestämde sig för att sitta upp och dricka öl halva natten.. Morgondagen kommer nog bli lång... 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-