Teoretiska provet skrivs idag... 

Jag kan inte säga att de senaste dagarna har varit superspännande. Vädret har inte varit på topp, det har blåst mycket och nordliga vindar vilket gjort att det varit väldigt kallt. Så vi har tyvärr inte gått ut mer än precis utanför hamnen för att sen gå in och öva på att lägga till. Resten av tiden har gått åt till att läsa terorin. Idag gör jag det skriftliga provet för International bareboat skipper och även för VHF-certifikatet. Jag är lite nervös men det ska nog gå bra! 
Igår övade vi på tilläggningar i hamnen, och eftersom det bara är två "elever" kvar nu så får vi nästan privatlektioner vilket är jättebra!
Jag provade mig på att lägga till helt själv. Det var ett himla rännande när man skulle få iland tamparna, få upp mooringlinorna, få fram dem i fören och samtidigt se till så att man inte gick på piren Det var väldigt lärorikt och nu vet man att man klarar av det om det nu skulle vara så att jag inte har en beättning med mig i framtiden. 
Imorgon, fredag, gör jag det praktiska provet och på eftermiddagen hoppas jag få tid över så jag kan gå på mamma och pappas båt och prova att lägga till med den några gånger.. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-