Plötsligt händer det....(kanske)

Vi kastade loss och gled sakta ut Postira. En trevlig upplevelse och vi kommer säkert tillbaka. Det blåste exakt 1 m/s så vi satte bara genuan och gled i 1 knop mot Makarska. Då ringde Tomislav från Navigare och undrade vart vi skulle gå. Det visade sig att dynorna på något otroligt sätt blivit klara och kunde levereras. Dessutom om vi kunde ligga några timmar ytterligare i Makarska så skulle dom fixa även code-0 och det knäckta ryggstödet. Vi hade vid det här laget valt att ”gilla läget” och inte irritera sig längre. Vi snackar ju I-landsproblem trots allt. Men vi blev naturligtvis både glada och överraskade över beskedet. Och såg såklart fram emot att dom skulle komma. Imorgon förmiddag är det som gäller. Härligt…
Vi gled vidare och landade till slut i den stora bukten utanför Makarska där 1000-tals badande njöt i fulla drag. Varmt idag igen. En bra bit över 30. Efter lunch, en simtur in till land och chillande i nätet tuffade vi in till marinan. Inte många seglare här. Max 10 st i denna stora hamn. Det visade sig att det drog igång en handbollsturnering idag för ungdomar. Pompa och ståt med marschmusik och parad genom staden. Go mat och en glass i sittbrunnen fick avsluta denna dag.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-