Äntligen på plats...

Det var en sval vind som mötte oss när vi klev ur planet. Solen lyste som vanligt men en nordlig vid gjorde att man började rota efter en långärmad tröja i väskan direkt. Men det är ju höst även här så det får man ju ta. Helt perfekt att flyga på morgonen kl 6 och landa efter 2 timmar i Split. Dessutom väntade Taxi Go-Go på oss. Vi var på plats i marinan i rappet. I lä så värmde solen underbart och kroatienkänslan återkom.
Vi skulle få vår båt vid 13 så vi hade några timmar på oss. Det blev frukost på kajen i Trogir i solen. Även ett för tidigt glas vin slank ner. Den G&T som slank ner i loungen räknas inte som den intogs idag utan det var samtidigt som man i annat fall skulle vara sugen på en sängfösare. Så det var i går det, typ.
Det blåste ganska rejält och skulle göra så hela dagen och natten. Beslut togs därför att ligga kvar i Seget tills imorgon. Idag kunde vi handla och bara njuta av att semestern just börjat.
Middag på Kamerlengo som levererade som vanligt och vi hade nöjet att ligga granne med My Elfri II…

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-