Primosten och Šarićevi dvori...

Söndag morgon och solen lyser igen. Lite svalt på morgonen och lite soldis. Lite skulle inhandlas och därefter kastade vi loss. Det blev en fika i Vinisce. En vik som vi passerat massor av gånger men aldrig kikat in i. Klart värt ”besväret”. Det var helt vindstilla så det blev till att tuffa för motor vidare mot Primosten som var vårt mål för dagen. Ett badstopp i L-viken. Paddelboarden åkte i och Andreas visade otrolig skicklighet när han manövrerade runt i viken. Väl framme i Primosten blev det en stund i solen. Dock hade vi bokat på Šarićevi Dvori så det blev till att svida om. Taxin stod framkörd bakom Legend Pub enligt överenskommelse och efter en kort taxiresa var vi på plats. Som vanligt vänligen mottagna med nuss-grappa. En svart dryck som enligt hembrännaren själv skulle ha en hel rad fördelar och motverka både krämpor och annat. Det visade sig att den även hade långtidsverkande egenskaper vilket delar besättningen vittnade om dagen efter. Pekan som serverades (lamb and pork) var underbart god och kanske hjälper den speciella miljön till för att få den speciella känslan.
Taxin kom som den skulle och för att ytterligare utmana morgondagen avslutades kvällen på Legend Pub. Tack och lov bjöds det  inte möjlighet att uppträda vare sig i Riverdance eller Karaoke…

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-