Den där känslan....

Den där känslan av att ha längtat till att få komma iväg på semester. Och nu är det ju äntligen dags. Där är vi nu. Väskorna är packade och i eftermiddag flyger vi ner till Split och 3 veckors segling väntar. Idag när vi flyger med SAS får vi ha 23 kg bagage per person. Men som vanligt är vi precis på gränsen eller strax över. Får vi ha 23 har vi 24 och får vi ha 20 som på Norwegian så har vi 21. Dessutom står vi och river oss i skallen och undrar vad vi glömt. Erkänner att det är lite sjukt faktiskt. 
En fantastisk resa på nya jobbet under vinter, vår och försommar gör att jag vaknat varje dag med ett leende på läpparna. Många nya intryck och massor med härliga arbetskamrater att lära känna. Kan inte ha det bättre just nu. Men det kostar på att vara ”ny på jobbet”. Jag brukar påminna andra om hur viktigt det är med återhämtning och nu känner jag även själv att det är viktigt för min del. Även Annette längtar efter en ljudbok och ett glas kallt vitt vin ombord på My Elfri III. Lite svårt för henne att lämna sin härliga koloni just när allt börjar bli klart att skördas. Men hon överlever nog detta ;-)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-