My Elfri IV är död - rest in peace...

Det är med tungt hjärta vi måste meddela att vår drönare, My Elfri IV är död.
Hon var alltid en trogen följeslagare på resor, men även på äventyr hemmavid.
I sin ungdom hade hon stor respekt för vatten men vande sig snabbt även vid detta. Höjder var däremot inget som skrämde. 500 meter var inga problem även om hon inte fick för husse. Hon hade heller inga som helst problem att tidigt lämna hemmets trygga värld men kom alltid tillbaka. Man tryckte bara på homeknappen. Man kommer minnas hennes sinne för överblick över landskap och händelser.
I fredags vid 14-tiden gjorde hon sin sista flygning. Det hon älskade allra mest. Det blev dock en kort flygning innan hon störtade i havet. Man kan tillskriva händelsen som ett pilot-error vilket inte gör tragedin lättare att bära.
Stor räddningsinsats gjordes både med iSup, Annette och en frivillig indier. Hans avskedsfras var Hare-Krishna och hans speciella engelska gav vid handen att han hade rötter i förbundsrepubliken Indien. Trots specialverktyg tillverkade av 4 gafflar, straps och silvertape lyckades inte kroppen bärgas som nu ligger begravd på drygt 10 meters djup.
Hon efterlämnar laddare, extra batteri, fjärrkontroll och några extra minneskort.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-