Sista natten med gänget.....

En vecka går fort och det börjar bli dags att runda av veckan. Gänget flyger hem i morgon bitti. Kl 5 hämtar Goran på Taxi GoGo på båtmacken i Zadar marina. Men först skall vi se gamla stan, ”havsorgeln” och ”hälsningen till solen”.
Vi hade ankrat upp i bukten utanför pirarna till Zadars hamn. Annette och jag tog en tur in till skeppshandeln för att fixa ny förtöjning till dingen som gått sönder. Riktigt varmt inne i stan på eftermiddagen så vi längtade bara ut till båten. Där satt våra vänner och njöt i solen med kall rosé.
Lite dusch och piff så tog vi åter dingen in till marinan igen. Därifrån blev det roddbåt. Ett smart sätt att tjäna en hel del kuna. Mycket folk i gamla stan. Det är ju faktiskt både högsäsong och fredag så vad skulle man vänta sig. Värmen gjorde att vi inte var helt uppslukade av upplevelsen utan det blev mest till att hitta en vettig restaurang.
Åter i båten blev det en stunds sammanfattning av en mycket trevlig vecka tillsammans.
Tack Pia & Gunnar och Eva & Clas för alla skratt och oförglömliga minnen.
Gonatt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-