Mot Hvar istället....

 Hyggligt välbehållna tillbaka i hamnen i Kut på Vis lämnades 5 helt oskadade moppar tillbaka.
Nu var det verkligen dags att dra iväg. Det var en bra bit efter lunch och planen var att gå till Starigrad idag.
Men först lunch…
Just där kom jag på det. Vi hade inte checkat ut från marinan. Vi måste ju betala och få tillbaka våra skeppspapper annars blir det krångel. Problemet var bara att hamnkontoret hade stängt mitt på dagen under lågsäsong. Dom öppnar igen kl 17. Inte bra för då kommer vi inte fram till Starigrad innan mörkret vilket jag helst vill undvika. Under lunchen jagade jag hamnfogden via servitrisen men även via Google. Mitt i maten dök han upp och vi kunde betala och ge oss av. Skönt….
Vi ändrade vår plan då vindarna såg gynnsamma ut att kunna ligga i Hvars hamn. Så vi chansade på att få plats där. En go segling bjöds till Hvar och stämningen var på topp. Många garv och roliga historier.
Som av en händelse fanns det 1 plats kvar. Precis så stor att en katta fick plats. Ibland skall man ha tur.
Det blev lite gött bryggsnack med många rövarhistorier.
Vi hann även med en liten drönartur upp till borgen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-