Sista dagen/natten med gänget....

En lite småkall morgon i Hvar. Helt klart har inte våren nått lika långt som den brukar här. När solen är framme är det fantastiskt skönt men med solen i moln och lite snålblåst är det bra med en tröja och vindjacka. Men humöret är det inget fel på.
Idag är det lite sorgligt för det är sista dagen till sjöss med gänget. Imorgon kl 7:30 kommer Goran och hämtar i Makarska. Anledningen till att valet föll på Makarka var att vi med nästa gäng skall dra oss emot Dubrovnik.
Men…
Vi har ett helt dygn på oss att umgås. En visserligen dålig seglingsdag som till största del avverkades med motor. Motvind och svaga vindar.
Som vanligt var det högt till tak ombord med skrönor om Vuvozelor etc. Björn spelade dessutom en sista serenad med tutan som packade ihop för gott.
Vi njöt av folklivet i Makarska på en uteservering med en eftermiddags GT. Det blev lite av och på med regnet som duggade emellanåt. Lite som ABBA-reklamen för sill till midsommar.
Attackduvorna uppvaktade ideligen den som absolut minst uppskattade det, till övrigas outtröttliga glädje.
Vi fick tips om ”den bästa restaurangen i stada”. Vi ville ha en avslutning med fisk och skaldjur och det blev väl nästan det, mest fisk i alla fall. På längden och på tvären. Gott hur som helst.
En mycket trevlig kväll och några fantastiskt kul dagar tillsammans med kollegorna från Derome. Inte mycket jobbsnack alls. Det fanns nog inte tid mellan skratten. Hoppas vi kan göra repris på detta.
På morgonen kom så den vaktparad jag bokat för att sätta punkt för vår trevliga seglats.
Tack gänget för förbannat kul dagar…..

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-