Drönarattack....

Kunde inte låta bli i vanlig ordning att flyga lite drönare på morgonen. Kan förstå att det är tjatigt med mina drönarbilder men det är så kul och ger ett bra perspektiv lite så här från ovan. Har alltid gillat vyn och det är väl därför jag också tog flygcert en gång i tiden. Vill alltid sitta på A eller F när vi är ute och flyger reguljärt för jag vill kolla ut och orientera mig.
Det bor väl en Nils Holgersson i mig. År man en liten påg från Skåne så....
Hur som helst blev det lite dramatiskt vid dagens första flygtur. Noterade att det swishade fåglar runt drönaren. Dom kom sakta närmre och närmre. Antingen var det en attack eller så var dom nyfikna eller kanske tom ville para sig. Inte bevandrad i fåglarnas värld men tror det var svalor.
Vi klarade dock oss helskinnade ner igen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-