Fredag på en torsdag....

Idag skulle vi inte långt. Vi vill inte komma för nära Seget idag för vi vill njuta ute bland öarna lite till.
Tuffade ur viken i Zlarin och gick lite planlöst ut mot Zirje, Kakan eller Kaprije. Vi visste inte riktigt men i det hör området fick det bli idag. Lovade Annette en mysig vik för bad och lunch lite senare. När vi passerade söder om Kaprije såg jag den. En liten ö eller grynna. Här måste vi ju bara stanna till. Vi släppte ankaret och bara njöt. Det kändes som om man hamnat i en rondell på en hårt trafikerad led. Det kom båtar från alla håll. Verkligen ett ställe att kolla in båtar. Annette gick iland på den lilla ön. Hon är nog den första personen som landstigit på denna lilla ö, någonsin. Åtminstone idag.
Det blev lite drönarflyg för att dokumentera den historiska landstigningen..

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-