Påmönstring...

Natten bjöd på en lite gungigare upplevelse. Uppståndelsen efter tonfisken gjorde nog att vi inte tänkte på vilken boj vi valde för natten. Vi tog den som låg närmast restaurangen istället för att lägga oss i lä. Idag skall Åsa, Johan, Tomas och Nettan komma. Det skall bli skitkul. Vi räknade med att även dom skulle vara försenade så vi tog det lite lugnt från Peters Island och kryssade sakta mot Road Town. Vi skulle handla, fixa till båten och tanka både diesel och vatten.
Plötslig stod dom bara ombord. Många glada skratt och historier under kvällen.
Kaptenen ombord redogjorde även planerna för veckan
Imorgon drar vi till Virgin Gorda och The Baths. En massa stenbumlingar som skall vara lite speciella och tydligen något man inte skall missa.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-