På väg hem igen.....

Idag börjar vi vår hemresa. Supernöjda men avundsjuka på resten av gänget som stannar i värmen en vecka till. Dom flyger till Saint Martin och njuter lite till.
Blandat lite snopna och spända när vi såg vårt plan som skulle ta oss från Turtola till Saint Martin där vi skall byta till flyget till Paris. Ett litet plan med campingstolar. Lika bekvämt som i vår Piper Pa-28 i Sövde. Startade med ett vrål och alla såg faktiskt lite skeptiska ut. Vi passerade flera av öarna vi besökt och kunde bara njuta av utsikten. Älskar verkligen att flyga. Helst små plan.
Plötsligt flög vi in i ett squall, med turbulens och kraftigt regn. Då inser jag från min plats att dörren inte är tät och det rinner vatten på golvet. Man kunde se marken genom springan in dörren. Kändes ju inte helt ok.
Efter knappt en timme var vi i Saint Marten och nu fick vi gå igenom säkerhets- och passkontroller igen. Mycket folk som trängdes och det vi hoppades på nu var att få någonstans att sitta och käka något.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-