Då är vi äntligen på väg....

Lite för bra för att vara sant men när vi bjöd våra döttrar till Kroatien tackade dom ja direkt. Så kul att få uppleva Kroatien igen med ”urbesättningen”.
Vi startade vårt seglande i Medelhavet 2002 med hyrd båt och 2009 köptes MyElfri 1. Vi var sålda. Tanken var från början att vi skulle köpa en båt som skulle gå några år i charter för att på så sätt ha råd att ha en hyggligt ny och stor båt hemma. Men planer ändras som bekant. Mer om det senare…
Tjejerna har varit med i lite olika konstellationer över åren men att dom alla var med samtidigt har inte varit mer än ett par gånger dom senare åren. Vi hade dessutom lite att fira. Bengt skall på låååångsemester och Annette har ett halvårs time-out från sitt jobb.
Vi hämtade Elin och vi mötte upp Frida och My på Kastrup. Lite skumpa på planet ner fick det bli.
Kroatien har den goda smaken att ligga lagom långt bort ifrån Sverige och efter 2 timmar i luften stod vi på Splits flygplats. Varmt och skönt i solen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-