Stort tack för att du följer oss.....

Det är med stor tacksamhet vi åter landat i Ystad efter vårt första halvår som lediga från jobb och när vi nu planerar vår egen tid.
Vi summerar 8 veckor i Medelhavet med egen eller hyrd båt och 4 veckor totalt i Sverige med Myelfri 5. Vi har verkligen fått möjlighet att göra det vi gillar bäst, att tillbringa tid ombord på en segelbåt. Och skall vi vara ärliga så skall det också vara varmt och skönt, och det hade vi ju även några veckor i gamla Svedala.
Vi har haft alla möjliga upplägg under säsongen. Våra goa töser inledde på första veckan med oss i maj. My, ELin och FRIda som med sina initialer fått ge namn åt våra båtar. En fantastisk möjlighet att få tillbringa en hel vecka tillsammans och på ställen som alla hade relation till. Vi är så glada att detta blev av. Segling med vänner i olika konstellationer har vi gjort ett antal veckor och har varit grymt kul. Magiskt att få visa det vi brinner för mest. Vi har även fått möjlighet att få agera skeppare och värdinna vid företagsevent under två veckor. Grymt kul men även utmanande med mycket planering och lösningsorienterade förändringar vid väderomslag och annat.
Men de bästa veckorna har vi nog när vi är själv. Att få rå om varandra och bara njuta av segling, bad, god mat och vin ger en enorm tacksamhet och glädje. Vi vågade för många år sedan sätta en hel del pengar på spel för en dröm vilket inte var enkla beslut, men det har betalt sig många gånger om. Ekonomiskt vet vi inte än men om man värderar upplevelser så är vi mer än nöjda.
Nu är planeringen i full gång för 2023.
Redan i februari väntar Florida och Bahamas på oss. Karibien gav mersmak och nu är det dags igen. Att snuva vintern lite känns riktigt bra.
Självklart kunde vi inte vänta med att boka upp ett antal veckor i Kroatien då det är högt tryck i chartermarknaden och båtarna blir fort fulltecknade.
Om du skulle vara intresserad att ha vår hjälp att arrangera en segling på en lyxig katamaran i underbar miljö med kristallklart vatten och klarblå himmel med familj, vänner eller ett större sällskap så går det absolut att lösa.
Kontakta oss gärna via DM eller skicka ett mail till myelfri@outlook.com så tar vi ett snack om hur vi kan hjälpa till.
Ett sort tack för att du följt oss på våra seglingar under 2022.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-