Den där känslan....

Det finns väl bara en sak som är trevligare än att väl vara ombord på en båt någonstans. Det är förmodligen att planera för kommande seglingar och det är precis det vi håller på med nu.
Vi tjuvstartade ju 2023 med en veckas segling på Bahamas i februari. En fantastisk upplevelse med fin segling och underbart vackra öar och vatten.
Därefter en ganska trög ”vår” där hemmabåtskänslan inte riktigt kickat in. Kallt och blåsigt och svårt att få inspiration att putsa fribord och måla bottenfärg men nu är det gjort och femman är sjösatt och påmastad.
Självklart kommer det bli en hel del segling här hemma men just nu är tankarna på turerna till Kroatien i vår, sommar och höst. Som det ser ut nu blir det 6-7 veckors segling i Kroatien och vi siktar på åtminstone 3 veckor i svenska vatten i sommar.
Vi är galet tacksamma och skepparens pensionsplan håller:
Han planerar att segla…..
Vi har ett antal resor inbokade med arbetskamrater och kompisar men även två turer där sällskap har hyrt in MyElfri III och oss som skeppare och värdinna. Dom vill se Kroatien från sjösidan och vi hoppas på att ge dom en trevlig upplevelse. Så det är mycket snack nu om rutter, proviantering, hamnbokningar, besök på sevärdheter som vingårdar och annat.
Kul att intresset är så stort att hyra in oss och vår båt. Vi har tom varit tvungna att tacka nej till två andra gäng som ville i väg i år. Antingen var vi upptagna eller så var båten uthyrd.
Men det går ju fler båtar…

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-